HEADER_SHORT_NOTIFICATION_MESSAGE
HEADER_SHORT_NOTIFICATION_LINK

AKTIVERA DITT FÖRETAG

Med Wellobe PRO kan ditt företag enkelt arrangera egna aktiviteter och tävlingar. De anställda loggar sin träning inne på Wellobe eller via sin träningsapp. De kan sedan se hur de ligger till jämfört med kollegor via poängtavlor inne på Wellobe. Wellobe PRO är ett verktyg för en mer aktiv och sundare vardag.

Endast 49 kr/mån. Ingen bindningstid.

Börja nu

WELLOBE PRO GER FÖRETAG ÄNNU MER

Med Wellobe PRO får alla anställda tillgång till en detaljerad statistik och interna poängtavlor. Dessa visar favoritaktiviteter, utveckling över tid, rekord med mera. Ett perfekt samtalsämne kring lunchboedet och en ”push” för de som behöver komma igång med träningen.

Bestill Sprekere PRO her.

TÄVLINGAR SOM PASSAR FÖR ALLA

Nu kan du arrangera tävlingar internt inom företaget. Alla som har Wellobe PRO har möjlighet att skapa och administrera sina egna tävlingar, både individuella tävlingar och lagtävlingar.

VARJE ANSTÄLLD LOGGAR SIN EGEN TRÄNING

Alla anställda loggar sina aktiviteter på wellobe.com eller via sin träningsapp. Wellobe stödjer Endomondo, Runkeeper och Strava. All data som loggas syns i din personliga statistik, företagets statistik samt i de tävlingar du deltar i.

LÅT STATISTIKEN INSPIRERA ER

Har du sprungit längre än chefen? Vem i företaget är oftast på gymmet? All aktivitet som loggas lägger grunden för den motiverande statistiken, både för dig och för ditt företag totalt. Följ din egen utveckling och jämför din insats med dina kollegors.

FÖLJ UTVECKLINGEN

Wellobe PRO fungerar perfekt för företag som vill motivera sina anställda till att aktivera sig mera. Följ företagets och din egen träningstrend.

Wellobe PRO ger inte bara statistik och översikt över den fysiska aktiviteten på din arbetsplats. Den ger dig energi! Energi till att orka lite mera.

Beställ Wellobe PRO här.

Välj ett abonnemang

 
Bas
0
för alltid
Pro
49
anställd / mnd
Registrera företagJaJa
Loggning och synkornisering av aktivitetJaJa
Personlig statistikJaJa
Jämför aktivitet med vännerJaJa
Se aktivitetsuppdateringar för varje anställdNeiJa
Wellobe-index för företagetNeiJa
FöretagsstatistikNeiJa
Intern poängtavla och widget för intranätNeiJa
VänföretagNeiJa
Jämförelse med kollegorNeiJa
RegistreraBeställ