HEADER_SHORT_NOTIFICATION_MESSAGE
HEADER_SHORT_NOTIFICATION_LINK

Profilera ditt företag på Wellobe

Vi samarbetar med aktörer som vill knyta sitt varumärke till Wellobes tävlingar och koncept. Ditt öfretag kan prodiliera sig, antingen som sponsor av en Wellobe-tävling eller som arrangör av en egen tävling på vår plattform. Vi skräddarsyr gärna lösningar för våra samarbetspartners.

Kontakta oss

Arrangör

Platou Challenge

Platou Challenge är en individuell löpartävling arrangerad av Platou Sport. Tävlingen fokuserar framförallt på löpning i bergen och har som mål att få folk att aktivera sig.

Tävlingen blev senast arrangerad i juli 2015 och hade över 1300 deltagare. Målet med tävlingen var att varje enskild deltagare skulle springa totalt 60 kilometer under en månad. Alla som klarade målet var med och tävlade om priser från Platou Sport. 580 deltagare klarade målet.

Tävlingen blev annonserad i Platou Sports egna kanaler och i Wellobes nyhetsbrev.

Sponsor

Från Bergen till Kirkenes på 40 dagar

Mellan den 20 februari till den 31 mars 2015 arrangerade Wellobe, i samarbete med iLaks.no, en lagtävling för företag inom laxindustrin. Målet var att aktivera sig [från Bergen till Kirkenes på 40 dagar] (https://sprekere.no/competitions/bergen-kirkenes-pa-40-dager/info), antingen till fots, på skidor eller på cykel. 129 företag och över 700 deltagare deltog i tävlingen.

Varje vecka var det prisutdelning. Laget med flest kilometer totalt vanns edan hela tävlingen. Sponsor av tävlingen var Lerøy. De syntes på iLaks.no, i Wellobes nyhetsbrev och på tävlingssidan på Wellobe.

Strategiskt partnerskap

Aktiv mot cancer

Aktiv mot cancer använder Wellobe PRO för alla sina fadderföretag. Wellobe har skräddarsytt och anpassat lösningen för Aktiv mot cancers användare.

Kontakta oss här om du vill veta mer

Kontakta oss om du vill veta mer